ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφαλείας Ι.Ε.Π.Υ.Α. για την απόκτηση του απαραίτητου Πιστοποιητικού διάρκειας 105 ωρών, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα πρότυπα του ΚΕ.ΜΕ.Α.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΑΚΤΙΣ σας ενημερώνει ότι λόγω της λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid 19 και στο πλαίσιο προετοιμασίας για την επόμενη εξεταστική του 2021, πρόκειται να υλοποιήσει νέα τμήματα με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσω της πλατφόρμας Zoom ή Skype, όπως παρακάτω:

 

 

·        Πρωινό Τμήμα

17/05/2021 – 09/06/2021 και ώρες 10:00-15:00.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, μέχρι και 3 εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη (διάρκεια 18 εργάσιμες μέρες) 

 

·        Απογευματινό Τμήμα

20/05/2021 – 14/06/2021 και ώρες 16:00-21:00.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, μέχρι και 3 εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη (διάρκεια 18 εργάσιμες μέρες) 

 

Για την υλοποίηση των ανωτέρω τμημάτων, ο Οργανισμός μας στελεχώνεται με εν ενεργεία Security Managers και έμπειρους – πιστοποιημένους από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και το ΚΕ.ΜΕ.Α. καθηγητές.

 

Το κόστος της κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των 230€.

 

Επιπλέον κόστος για τη συμμετοχή στις εξετάσεις είναι το ποσό των 150€ (2 παράβολα-αναλυτικά: 100€ για τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. & 50€ -για το ΚΕ.ΜΕ.Α.) σε αριθμούς λογαριασμού του κάθε οργανισμού με την ανακοίνωση της έναρξης κατάθεσης δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

 

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την

 

·        Καθοδήγηση σας στην σύνταξη του φακέλου για την υποβολή στο ΚΕ.ΜΕ.Α.

 

·        Υποστήριξη σας έως την παραλαβή της αδείας εργασίας

 

·        Άμεση προώθηση σας στην αγορά εργασίας

Δήλωση συμμετοχής

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

© 2016 powered by

Εγγραφή στο Newsletter