Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΚΤΙΣ

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΤΙΣ ιδρύθηκε το 2004 στην Θεσσαλονίκη ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών (μεταλυκειακή εκπαίδευση – επαγγελματική κατάρτιση). Το 2007 η δραστηριότητα του επεκτάθηκε και στην Αθήνα, με την λειτουργία αντιστοίχου εκπαιδευτικού κέντρου στην παρούσα θέση. Το 2012 και 2013 πιστοποιήθηκαν και αδειοδοτήθηκαν αμφότερα, από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ως Κέντρα Δια Βίου Μάθησης επιπέδου «ένα» (Κ.Δ.Β.Μ.1).

Από το 2013 το ΑΚΤΙΣ Αθηνών στελεχώθηκε με συμβούλους προερχόμενους από τις Ειδικές Δυνάμεις, οι οποίοι οργάνωσαν το ΑΚΤΙΣ Security Training ως ανεξάρτητο τμήμα.

Το ΑΚΤΙΣ Security Training, ως πιστοποιημένο Κ.Δ.Β.Μ.1 και ως πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας του Κε.Με.Α. υλοποιεί αποκλειστικά Προγράμματα Εκπαιδεύσεως που καλύπτουν όλο το φάσμα της παροχής υπηρεσιών ιδωτικής ασφαλείας.  (Λεπτομέρειες στην σελίδα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ)

Ο στόχος που έχουμε θέσει είναι, να καταστούμε το πρωτοπόρο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιδιωτικής Ασφαλείας στην Ελλάδα, το μοναδικό που θα παρέχει ολιστική κατάρτηση και θα καλύπτει πλήρως, κάθε απαίτηση εκπαιδεύσεως απαραίτητης για την “βιομηχανία” security.

Ευκαιρίες Εργασίας Ακτίς Security – Περισσότερες πληροφορίες εδώ :

https://aktis-security.org.gr/eukairies-ergasias/

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Y
Yποδομές – Αίθουσες διδασκαλίας

Οι εγκαταστάσεις μας είναι σύγχρονες και διαθέτουμε αίθουσες διδασκαλίες εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα σύγχρονα εκπαιδευτικά και εποπτικά μέσα. Παράλληλα λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα υπολογιστών, στην οποία οι καταρτιζόμενοι έχουν πρόσβαση καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για εκπαιδεύσεις που απαιτούν πρακτική εξάσκηση χρησιμοποιούνται κατάλληλοι χώροι σε αστικές περιοχές, σε λιμενικές εγκαταστάσεις, στην ύπαιθρο και σε εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις στο εξωτερικό.

Π
Προσβασιμότητα

Τα Κεντρικά Γραφεία του ΑΚΤΙΣ SecurityTraining βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην πλατεία Κάνιγγος. Η πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι πολύ εύκολη, τόσο με τις οδικές συγκοινωνίες (λεωφορεία – τρόλλευ), όσο και με το μετρό από τους σταθμούς Ομόνοια και Πανεπιστημίου. Μπορείτε να βρείτε οδηγίες στη σελίδα επικοινωνία.

Οι μετακινήσεις σε χώρους εκπαιδεύσεως εκτός των εκπαιδευτικών μας εγκαταστάσεων γίνονται με μέριμνα/καθοδήγηση του οργανισμού μας.

Π
Πιστοποιήσεις

Ο Οργανισμός μας είναι εξειδικευμένο Κέντρο σε θέματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων, διαθέτει πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και το Κε.Με.Α. και υλοποιεί Προγράμματα Εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) με βάση τα απαιτούμενα από το Κε.Με.Α. για την απόκτηση του απαραίτητου Πιστοποιητικού  (Βεβαίωση επάρκειας).

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε

κατάλληλη «Επιχειρησιακή» Δομή και Οργάνωση

Έχουμε

επιλέξει με αυστηρά κριτήρια το πλέον εξειδικευμένο, καταρτισμένο και πιστοποιημένο προσωπικό

Εποπτεύουμε

και προσαρμόζουμε την εκπαίδευση με στόχο την συνεχή αναβάθμισή της.

Εφαρμόζουμε

τους απαραίτητους ελέγχους και αξιολογήσεις στους μαθητές μας

Έχουμε

 εξασφαλίσει επαγγελματικές συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Φροντίζουμε

για την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών.